وي در ادامه پيام «طالب ريفائي»، دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي را که علاقهمند بود در اين روز در ايران حضور داشته باشد ابلاغ کرد و گفت: من به همين جهت به عنوان فرستاده ويژه ايشان منصوب شدم تا سلامها و ارادتش را به شما اطلاع دهم و آرزو کنم اين قبيل برنامهها در کشور شما ادامه داشته باشد و ظرفيتهاي بيبديل کشورتان را به همه جهان معرفي کنيد.
«الف ورسون» تصريح کرد: برگزاري اين مراسم نشان داد که شما ميتوانيد خيلي چيزها را به اثبات برسانيد از جمله اين که ظرفيتها و توانمنديهاي خود را به جهانيان نشان دهيد.
مشاور ارشد دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي در ادامه پيام «طالب ريفائي»، رئيس سازمان جهاني جهانگردي را قرائت کرد که در بخشي از آن آمده است: در واقع از گذشته به گردشگري به عنوان يک تفريح نگاه ميشده است ولي در حال حاضر اينطور نيست و 5 درصد از GDP و 30 درصد از صادرات دنيا مربوط به خدمات اين صنعت است.
وي تصريح کرد: يک دوازدهم مشاغل دنيا به صنعت گردشگري اختصاص دارد و اين صنعت سالانه حدود يکهزار ميليارد دلار درآمد را براي دنيا با خود به همراه داشته است.
وي تصريح کرد: در سال 2011 جمعيت گردشگران دنيا به 982 ميليون نفر رسيد و اين رقم در سال 2012 به يک ميليارد نفر خواهد رسيد، بنابراين ميتوان گفت، گردشگري نقش بسيار مهمي را به سوي توسعه ايفا ميکند.
در ادامه پيام «طالب ريفائي» آمده است: به عنوان مثال گردشگري ميليونها شغلي را که براي توسعه کشورها بسيار مهم و حياتي است، ايجاد ميکند.
دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي در ادامه پيام خود به مسوولان گردشگري ايران آورده است: مسووليت صنعت گردشگري در راستاي توسعه پايدار بوده و به عنوان پلي ميان فرهنگها ارتباط برقرار ميکند و فقر را از کشورها ميزدايد.
در ادامه پيام اين مقام مسوول آمده است: کشور شما به عنوان يکي از کشورهاي بسيار خوب منبعي غني از فرهنگ و تاريخ دارد و به عنوان يکي از کشورهايي که داراي کهنترين تمدنهاي جهان است بايد از اين ظرفيت استفاده کند تا به يکي از مقاصد گردشگري بزرگ دنيا تبديل شود.
وي در ادامه عنوان کرده است که سازمان جهاني جهانگردي نيز به شما کمک ميکند که اين فعاليتهاي خود را گسترش دهيد.
«الف ورسون» تصريح کرد: از سال 1975 ايران به عنوان يکي از اعضاي بسيار فعال در تمام برنامههاي سازمان جهاني جهانگردي به ويژه پروژه راه ابريشم شرکت کرده است.
«طالب ريفائي» در ادامه پيام خود آورده است: در سال 2000 و 2001 سازمان جهاني جهانگردي همراه با سازمان توسعه جهاني، توسط دستياران و مشاوراني که در دنيا داشت به ايران کمک کرد براي نخستينبار برنامه گردشگري خود را تدوين کند.
وي در ادامه اين پيام آورده است در سالهاي اخير ما از طريق سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با سازمان جهاني جهانگردي ارتباط صميمانه و همکاري خوبي داشتهايم.
«الف ورسون» در ادامه از سوي دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي تاکيد کرد: من از سوي دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي مسووليت پيدا کردم که کميتهاي را در ايران تشکيل دهم تا اقدامات و برنامههاي ايران در حوزه گردشگري را بررسي کرده و توانمنديهايش را که در حوزه انرژي پايدار وجود دارد به جهانيان معرفي کنيم.
مشاور ارشد دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي در پايان خاطرنشان کرد: از خداوند آرزومند موفقيت شما در تمام زمينههايي که موجب موفقيت ميشود، هستم.
/120
انتهای پیام/